Salsiccia je zpět!

Vážení zákazníci,

čas se naplnil a je třeba se pustit do grilování na plný plyn (nebo dřevo či uhlí 😉 ). Kromě klasických specialit, které Vám nabízíme pravidelně, zároveň rozjíždíme i marinované krkovičky v bylinkové a pikantní marinádě (v Praze na objednání).


Nyní ovšem k našemu hlavnímu tématu. Salsiccia z Davle je zpět! Po zimním spánku jsme ji úspěšně probudili a věříme, že Vám bude chutnat stejně jako minulý rok. 🙂


Loni jsme Vám nabízeli i hovězí variantu. Tu letos ještě zatím necháváme spát. Trh s čerstvým masem se vyvíjí všelijak a neradi bychom ji opět stahovali z důvodu nutného extrémního navýšení ceny kvůli nedostatku kvalitního hovězího.


Že jste naší salsicciu ještě neochutnali? Není problém, jedná se o výborného parťáka jak na gril, tak do kuchyně.


Salsiccia je čerstvá klobása z nahrubo mletého masa a unikátní směsi koření. Samozřejmě bez lepku. Abyste ji dovedli k dokonalosti, je třeba ji grilovat nebo opékat na pánvi či v troubě. Každopádně se musí tepelně upravit. Vzhledem k tomu, že je to opravdu čerstvá klobása z masa, je trvanlivost omezena na 7 dní, zkrátka jak jste zvyklí u vinné klobásy.

Pokud byste potřebovali inspiraci či Vás zkrátka zajímalo co se s takovou Salsicciou dá provádět, můžete se inspirovat třeba ZDE. Salsiccie jsou dostupné na všech našich prodejnách.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu a grilování zdar!



U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.