Utopený Davelský Gothajský salám

Co budeme potřebovat…

Suroviny:

  • 700 g Davelského Gothajského salámu nakrájeného na kousky
  • 2 ks kapie nakrájené na proužky
  • 300 g cibule nakrájené na kolečka
  • 2 ks feferonky nakrájené na proužky

Suroviny na nálev a jeho dochucení:

  • 750 ml octa
  • 200 ml vody
  • 2 lžíce cukru
  • 1 lžička soli
  • 8 kuliček nového koření
  • 1 lžička kuliček pepře
  • 1 lžička hořčičného semínka
  • 2 ks bobkového listu

A jak na to?

1. Svaříme vodu s octem, přidáme cukr, sůl a ostatní koření. Nálev vaříme asi 10 minut a poté necháme vychladnout.

2. Do čisté sklenice postupně vrstvíme Davelský Gothajský salám, cibuli, kapii a chilli papričky.

3. Naplněnou sklenici zalijeme připraveným nálevem i s kořením a necháme v lednici alespoň týden odležet.

PROČ NAKLÁDAT PRÁVĚ DAVELSKÝ GOTHAJSKÝ SALÁM?

Je ideální na nakládání díky své jemné, ale pevné konzistenci, tradiční receptuře a našemu osvědčenému postupu výroby.

Přejeme Vám dobrou chuť!

Publikováno: DUK.

U tohoto článku nemůžete přidávat komentáře.